Velkommen til vores frokostoplevelse, hvor hvert måltid hylder friskhed og kvalitet fra vores lokale leverandører. Vores à la carte-menu er nøje sammensat for at fremhæve smagen og kvaliteten af hver enkelt ingrediens. Vi sammensætter retter på daglig basis med de bedste råvarer, som dagen har at byde på. Dybe smage, friskhed, kvalitet og sundhed er grundelementer i vores køkken.
Vi forkæler dig ikke kun til frokost – også formiddag og eftermiddag byder vi på lækre snacks. Vi inviterer dig til at nyde en frokost udover det sædvanlige, hvor hver bid fejrer naturens gaver og vores passion for madlavning.
Frokost
Dagens frokostmenu 385 kr.
Snacks
Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.
Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.
Dusin gillardeau østers naturel 570 kr.
Dusin gillardeau østers med garniture 640 kr.
Lucque Oliven 40 kr.
Saltede nødder 35 kr.
Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 110 kr.
Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.
Caviar fra Kevin Hatting – Antonius
50 g. Antonius caviar Baerii 6* 900 kr.
50 g. Antonius caviar Oscietra 5* 1100 kr.
50 g. Antonius caviar Oscietra 6* 1200 kr.
125g Antonius caviar baerii 6* 1700 kr.
125g Antonius caviar oscietra 5* 2100 kr.
Caviar smagning smag alle 3 slags Antonius caviar 350 kr.
Forretter
Sashimi af hamachi med ponzo & radisser
Spicy hummersalat 140 kr.
Dagens salat 140 kr.
Større retter
Smør stegt pighvar med dagens grønne tilgang
285 kr.
Dagens udvalg af Storskovens grønt 180 kr.
Tatar af dansk kalv med spæde salater 150 kr.
Grillet And a la Henry William 285 kr.
Grillet hel pighvar med dagens grønne tilgang og cremet sauce 825 kr.
Tomahawk steak med dagens grønne tilgang fra storskoven dagspris (min 1 kg)
Desserter
Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.
Stiller coffee & Bach og Nurup forenes i det søde 95 kr
Æbler fra Anhøj med vanilje & Timut 95 kr.
’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’