Skip to main content

Frokost

Frokostmenuen 385 kr.

Tatar med sprødt og spæde salater 150 kr.

Snacks

Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.

Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.

Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.

Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.

Croissant toast med Coppa & Gammelknas 60 kr.

Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 120 kr.

Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr. 

Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 60 kr.

Caviar

50g. Baerii 5* 750 kr.

50g. Oscietra 5* 1000 kr.

50g. Oscietra 6* 1150 kr.

125g. Baerii 5* 1900kr.

125g. Oscietra 5* 2500 kr.

125g. Oscietra 6* 2800 kr.

Caviar tasting 350 kr.

Mindre retter

Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.

Japansk Wagyu A5 carpaccio med lime & jalapeno 180 kr.

Større retter

Dagans fangst med sæsonens grønt 295 kr.

Sæsonens grønne servering & 180 kr.

Grillet Canette med spicy græskar & kål  295,-

Deleretter:
 (Anbefales til 2-4 personer)

Grillet wagyu A4 med sæsonens grønt & sauce – Dagspris

Desserter

Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.

Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.

Ingrid Marie æbler med karamel & lavendel 110 kr.

’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’