Frokostmenuen 385 kr.
Tatar med sprødt og spæde salater 150 kr.
Snacks
Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.
Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.
Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.
Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.
Croissant toast med Coppa & Gammelknas 60 kr.
Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 120 kr.
Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr.
Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 60 kr.
Caviar
50g. Baerii 5* 750 kr.
50g. Oscietra 5* 1000 kr.
50g. Oscietra 6* 1150 kr.
125g. Baerii 5* 1900kr.
125g. Oscietra 5* 2500 kr.
125g. Oscietra 6* 2800 kr.
Caviar tasting 350 kr.
Caviar tasting 500 kr.
Mindre retter
Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.
Japansk Wagyu A5 carpaccio med lime & jalapeno 180 kr.
Større retter
Stegt helleflynder med sæsonens grønt 295 kr.
Sæsonens grønne servering & 180 kr.
Grillet Imperial due med rødvin & rødbeder 285,-
Deleretter:
(Anbefales til 2-4 personer)
Grillet wagyu bavette med sæsonens grønt & sauce – Dagspris
Helleflynderhale med grønt og muslingesauce ”dagspris”
Desserter
Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.
Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.
Hindbær med citrus & earl grey 110 kr.
’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’