Skip to main content

Aftenmenu

Velkommen til vores aftenunivers, hvor vi inviterer dig til at nyde sæsonbaserede menuer samt muligheden for a la carte. Hos os ønsker vi at understrege, at spise ude ikke skal føles påtvunget, men derimod som en behagelig og ekstraordinære oplevelse.

Vores filosofi er baseret på lokale råvarer krydret med asiatiske smagsnuancer og franske teknikker.

Om aftenen kan du forvente en smagsoplevelse, der balancerer mellem det velkendte og det overraskende, hvor hver bid fortæller en historie om passion og omhu for madlavning. Vores mål er at skabe en stemning, hvor du kan slappe af, nyde godt selskab og lade dig forkæle med kulinariske nydelser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med gode smagsoplevelser og mindeværdige øjeblikke. Velkommen til vores kulinariske univers, hvor hver bid er en rejse værd.

Tasting Prestige menu

Oplev vores kulinariske mesterværk med vores Prestige Tasting menu.
Glæd dig til en sublim oplevelse.

Snacks

Ægget kom først

Vildt & sennep

Nori ’’egg toast’’

Maki

Crispy Ebi

Kammusling & caviar

Havbars nigiri

Blæksprutte kimchi bibim guksu

Hiramasa zosui

Østers Gari style

Retterne

Søtunge med tosazu beurre blanc & caviar

Wagyu A5 tataki med ponzy & brunet smør

Grillet vagtel med masterstock & trøffel

Blodappelsin med hengemt hybenrose & vanilje

Søren Stiller & Nurup overrasker i det søde kaffehjørne

Pris pr. person 1600,-

Vinmenu 1250,-

Saftmenu 650,-

Flexmenu 925,- (mix mellem vine & safte)

Lux flexmenu 1125,- /mix af lux vine & safte)

Lux klassisk vinmenu 1800,-

Tasting Menu

Lad dig forføre af vores særligt udvalgte retter, der afspejler vores kulinariske passion og kreativitet.

Reservér dit bord nu og nyd en smagsfuld rejse gennem vores kulinariske univers

Snacks

Ægget kom først

Vildt & sennep

Nori ’’egg toast’’

Maki

Havbars nigiri

Hiramasa zosui

Retter

Søtunge med tozazu beurre blanc 

Grillet vagtel med masterstock & trøffel

Blodappelsin med hengemt hybenrose & vanilje

Pris pr. person 625,-
Vinmenu 625,- (4 glas vin)

Flexmenu 505,-
Saftmenu 450,- (4 glas)
OBS: Ved specialkost venligst kontakt restauranten inden ankomst.

A la carte

Snacks

Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.

Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.

Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.

Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.

Lucque Oliven 40 kr.

Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 110 kr.

Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr. 

Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.

Caviar fra Kevin Hatting – Antonius

30 g. Antonius caviar Baerii 6* 500,-

30 g. Antonius caviar Oscietra 5* 610,-

50 g. Antonius caviar Oscietra 6* 1100, –

125g Antonius caviar oscietra 5* 2500,-

125g Antonius caviar oscietra 6* 2800,-

Caviar smagning smag alle 3 slags Antonius caviar 350,-

Mindre retter

Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.

Dagens salat 140 kr.

Større retter

Stegt søtunge med dagens grønne tilgang 285 kr.

Dagens udvalg af grøntsager 180 kr.

Grillet poussin med braiseret shiitake, østershatte og trøffel 285 kr.

Deleretter:
 (Anbefales til 2-4 personer)

Hvidvinsdampet søtunge med dagens grønne tilgang og cremet sauce – 1000 kr.

Tomahawk steak med dagens grønne tilgang og sauce – Dagspris

Desserter

Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.

Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.

Blodappelsin med hengemt hybenrose, brunet smør og vanilje 110 kr.

’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’