Skip to main content

Aftenmenu

Velkommen til vores aftenunivers, hvor vi inviterer dig til at nyde sæsonbaserede menuer samt muligheden for a la carte. 

Hos os ønsker vi at understrege, at spise ude ikke skal føles påtvunget, men derimod som en behagelig og ekstraordinære oplevelse.

Vores filosofi er baseret på lokale råvarer krydret med asiatiske smagsnuancer og franske teknikker.

Om aftenen kan du forvente en smagsoplevelse, der balancerer mellem det velkendte og det overraskende, hvor hver bid fortæller en historie om passion og omhu for madlavning. 

Vores mål er at skabe en stemning, hvor du kan slappe af, nyde godt selskab og lade dig forkæle med kulinariske nydelser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med gode smagsoplevelser og mindeværdige øjeblikke. 

Velkommen til vores kulinariske univers, hvor hver bid er en rejse værd.

Afbestilling af Tasting prestige skal ske minimum dagen før inden kl. 12.00.

Vi gør opmærksom på, at booker du et større bord, og ikke ændrer antallet, ved færre gæster, hæfter du for alle kuverterne. 

Vær opmærksom på, at vores tasting menu stiger i pris pr. 1 juni

Tasting Prestige menu

Oplev vores kulinariske mesterværk med vores Prestige Tasting menu.
Glæd dig til en sublim oplevelse.

OBS ”der tages ikke hensyn til allergener på denne menu”

Ved ændring på dagen efter kl. 12.00 afregnes der for alle bestilte menuer.

Snacks

Dagens høst

Vildt & sennep

Nori ’’egg toast’’

Hiramasa, Ikura & ponzu

Crispy Ebi

Østers, grønt, wasabi og baerii caviar 

Grillet fisk med ingefær og purløg

Hummer toast

Wagyu A5 nigiri

Wagyu A5 Shabu Shabu 

Wagyu, østers & Oscietra caviar ”Surf & Turf” 

Retterne

Bbq Vesterhavs pighvar med tosazu beurre blanc & caviar

Limfjords sort hummer med nye kartofler & krydret hummerbisque

Grillet Imperial due med rødvin & skummende nye kartofler

Jordbær med lavendel & roser

Søren Stiller & Nurup overrasker i det søde kaffehjørne

Pris pr. person 1600,-

Vinmenu 1250,-

Saftmenu 650,-

Flexmenu 925,- (mix mellem vine & safte)

Lux flexmenu 1125,- /mix af lux vine & safte)

Lux klassisk vinmenu 1800,-

Tasting Menu

Lad dig forføre af vores særligt udvalgte retter, der afspejler vores kulinariske passion og kreativitet.

Reservér dit bord nu og nyd en smagsfuld rejse gennem vores kulinariske univers

Ved ændring på dagen efter kl. 12.00 afregnes der for alle bestilte menuer.

Snacks

Dagens høst

Vildt & sennep

Nori ’’egg toast’’

Hiramasa, ikura & ponzu

A5 wagyu nigiri

Østers, agurk & wasabi

Retterne

Bbq Vesterhavs pighvar med tosazu beurre blanc & ærter

Grillet imperial due med rødvin & sommergrønt

Jordbær med lavendel & roser

Pris pr. person 695,-
Vinmenu 695,- (3 glas vin/Champagne er ikke inkluderet)

Flexmenu 505,-
Saftmenu 450,- (3 glas)
OBS: Ved specialkost venligst kontakt restauranten inden ankomst.

A la carte

Snacks

Bach & Nurups snackoplevelse 180,-

Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.

Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.

Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.

Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.

Croissant toast med Coppa & Gammelknas 60 kr.

Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 110 kr.

Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr. 

Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.

Caviar

30g. N25 Hybrid 1200 kr.

30g. N25 Kaluga 1500 kr.

50g. Baerii 6* 850 kr.                                                           

50g. Oscietra 5* 1000 kr.                                                  

50g. Oscietra 6* 1150 kr.                                                   

125g. Baerii 5* 1900kr.                                                       

125g. Oscietra 5* 2500 kr.

125g. Oscietra 6* 2800 kr.                                            

Caviar tasting 350 kr.   

Caviar tasting 500 kr.

Mindre retter

Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.

Japansk Wagyu A5 carpaccio med lime & jalapeno 180 kr.

Større retter

Stegt Vesterhavs pighvar med tosazu beurre blanc & ærter & 295 kr.

Sæsonens grønne servering & 180 kr.

Grillet Limfjords hummer med krydret hummerbisque og nye kartofler & cremet sauce 325 kr.

Grillet Imperial due med rødvin og nye kartofler 285,-

Deleretter:
 (Anbefales til 2-4 personer)

Dampet Vesterhavs pighvar med grønt & cremet sauce – Dagspris

Tomahawk steak med grønt & sauce – Dagspris

Desserter

Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.

Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.

Jordbær med lavendel & roser 110 kr.

’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’