Aftenmenu
Velkommen til vores aftenunivers, hvor vi inviterer dig til at nyde sæsonbaserede menuer samt muligheden for a la carte.
Hos os ønsker vi at understrege, at spise ude ikke skal føles påtvunget, men derimod som en behagelig og ekstraordinære oplevelse.
Vores filosofi er baseret på lokale råvarer krydret med asiatiske smagsnuancer og franske teknikker.
Om aftenen kan du forvente en smagsoplevelse, der balancerer mellem det velkendte og det overraskende, hvor hver bid fortæller en historie om passion og omhu for madlavning.
Vores mål er at skabe en stemning, hvor du kan slappe af, nyde godt selskab og lade dig forkæle med kulinariske nydelser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med gode smagsoplevelser og mindeværdige øjeblikke.
Velkommen til vores kulinariske univers, hvor hver bid er en rejse værd.
Afbestilling af Tasting prestige skal ske minimum dagen før inden kl. 12.00.
Vi gør opmærksom på, at booker du et større bord, og ikke ændrer antallet, ved færre gæster, hæfter du for alle kuverterne.
Tasting Prestige menu
Oplev vores kulinariske mesterværk med vores Prestige Tasting menu.
Glæd dig til en sublim oplevelse.
OBS ”der tages ikke hensyn til allergener på denne menu”
Ved ændring på dagen efter kl. 12.00 afregnes der for alle bestilte menuer.
Booking tid for denne menu 17.30-19.30
Snacks
Dagens høst
Vildt & sennep
Nori ’’egg toast’’
Hiramasa, Ikura & ponzu
Crispy Ebi
Østers, grønt, wasabi og baerii caviar
Wagyu A5 nigiri
Wagyu, østers & Oscietra caviar ”Surf & Turf”
Retterne
Tomat & tosazu
Dagens fangst med courgette blomster, musling & yuzu
Dansk sorthummer med æggeblomme & rød karry
Grillet Imperial due med rødvin & sommergrønt
Hindbær med citrus & earl grey
Søren Stiller & Nurup overrasker i det søde kaffehjørne
Pris pr. person 1600,-
Vinmenu 1250,-
Saftmenu 650,-
Flexmenu 925,- (mix mellem vine & safte)
Lux flexmenu 1125,- /mix af lux vine & safte)
Lux klassisk vinmenu 1800,-
Tasting Menu
Lad dig forføre af vores særligt udvalgte retter, der afspejler vores kulinariske passion og kreativitet.
Reservér dit bord nu og nyd en smagsfuld rejse gennem vores kulinariske univers
Ved ændring på dagen efter kl. 12.00 afregnes der for alle bestilte menuer.
Snacks
Dagens høst
Vildt & sennep
Nori ’’egg toast’’
Hiramasa, ikura & ponzu
A5 wagyu nigiri
Retterne
Tomat & tosazu
Dagens fangst med courgette blomster, musling & yuzu
Grillet imperial due med rødvin & sommergrønt
Hindbær med citrus & earl grey
Pris pr. person 695,-
Vinmenu 695,- (3 glas vin/Champagne er ikke inkluderet)
Flexmenu 505,-
Saftmenu 450,- (3 glas)
OBS: Ved specialkost venligst kontakt restauranten inden ankomst.
A la carte
Snacks
Bach & Nurups snackoplevelse 180,-
Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.
Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.
Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.
Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.
Croissant toast med Coppa & Gammelknas 60 kr.
Grillet fladbrød med australsk sort trøffel, squash & ost 120 kr.
Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr.
Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.
Caviar
50g. Oscietra 5* 1000 kr.
50g. Oscietra 6* 1150 kr.
125g. Baerii 5* 1900kr.
125g. Oscietra 5* 2500 kr.
125g. Oscietra 6* 2800 kr.
Caviar tasting 350 kr.
Caviar tasting 500 kr.
Mindre retter
Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.
Japansk Wagyu A5 carpaccio med lime & jalapeno 180 kr.
Større retter
Dagens fangst med courgette blomster, musling & yuzu 295 kr.
Sæsonens grønne servering & 180 kr.
Grillet Imperial due med rødvin og sommergrønt 285,-
Deleretter:
(Anbefales til 2-4 personer)
Tomahawk steak med sommergrønt & sauce – Dagspris
Desserter
Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.
Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.
Hindbær med citrus & earl grey 110 kr.
’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’

