Aftenmenu
Velkommen til vores aftenunivers, hvor vi inviterer dig til at nyde sæsonbaserede menuer samt muligheden for a la carte.
Hos os ønsker vi at understrege, at spise ude ikke skal føles påtvunget, men derimod som en behagelig og ekstraordinære oplevelse.
Vores filosofi er baseret på lokale råvarer krydret med asiatiske smagsnuancer og franske teknikker.
Om aftenen kan du forvente en smagsoplevelse, der balancerer mellem det velkendte og det overraskende, hvor hver bid fortæller en historie om passion og omhu for madlavning.
Vores mål er at skabe en stemning, hvor du kan slappe af, nyde godt selskab og lade dig forkæle med kulinariske nydelser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med gode smagsoplevelser og mindeværdige øjeblikke.
Velkommen til vores kulinariske univers, hvor hver bid er en rejse værd.
Afbestilling af Tasting prestige skal ske minimum dagen før inden kl. 12.00.
Vi gør opmærksom på, at booker du et større bord, og ikke ændrer antallet, ved færre gæster, hæfter du for alle kuverterne.
Tasting Prestige menu
Oplev vores kulinariske mesterværk med vores Prestige Tasting menu.
Glæd dig til en sublim oplevelse.
OBS ”der tages ikke hensyn til allergener på denne menu”
Ved ændring på dagen efter kl. 12.00 afregnes der for alle bestilte menuer.
Snacks
Dagens høst
Vildt & sennep
Nori ’’egg toast’’
Hiramasa, Ikura & ponzu
Crispy Ebi
Østers, grønt, wasabi og baerii caviar
Grillet fisk med ingefær og purløg
Wagyu A5 nigiri
Wagyu A5 Shabu Shabu
Blæksprutte-nudler
Wagyu, østers & Oscietra caviar ”Surf & Turf”
Retterne
Bbq Vesterhavs pighvar med tosazu beurre blanc & caviar
Limfjords sort hummer med ingefær, brunet smør og nye løg
Grillet Imperial due med grønne asparges & ramsløg
Rabarber med citron, tonka & vanilje
Søren Stiller & Nurup overrasker i det søde kaffehjørne
Pris pr. person 1600,-
Vinmenu 1250,-
Saftmenu 650,-
Flexmenu 925,- (mix mellem vine & safte)
Lux flexmenu 1125,- /mix af lux vine & safte)
Lux klassisk vinmenu 1800,-
Tasting Menu
Lad dig forføre af vores særligt udvalgte retter, der afspejler vores kulinariske passion og kreativitet.
Reservér dit bord nu og nyd en smagsfuld rejse gennem vores kulinariske univers
Ved ændring på dagen efter kl. 12.00 afregnes der for alle bestilte menuer.
Snacks
Dagens høst
Vildt & sennep
Nori ’’egg toast’’
Hiramasa, ikura & ponzy
A5 wagyu nigiri
Retterne
Bbq Vesterhavs pighvar med tosazu beurre blanc & ærter
Grillet imperial due med grønne asparges & ramsløg
Rabarber med citron, tonka & vanilje
Pris pr. person 675,-
Vinmenu 625,- (4 glas vin)
Flexmenu 505,-
Saftmenu 450,- (4 glas)
OBS: Ved specialkost venligst kontakt restauranten inden ankomst.
A la carte
Snacks
Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.
Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.
Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.
Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.
Lucque Oliven 40 kr.
Croissant toast med Coppa & Gammelknas 60 kr.
Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 110 kr.
Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr.
Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.
Caviar from Antonius
50g. Baerii 6* 850,-
50g. Oscietra 5* 1000,-
50g. Oscietra 6* 1150 kr.
125g. Baerii 5* 1900kr.
125g. Oscietra 5* 2500 kr.
125g. Oscietra 6* 2800 kr.
Caviar tasting 350 kr.
Mindre retter
Grøn salat med ærter, nye salater fra Storskovens grønt & ponzu 140 kr.
Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.
Japansk Wagyu A5 carpaccio med lime & jalapeno 180 kr.
Større retter
Stegt Vesterhavs pighvar med asparges & ærter 285 kr.
Glaseret hvide asparges med brunet smør & sprød surdej 180 kr.
Grillet Limfjords hummer med asparges & cremet sauce 300 kr.
Grillet Imperial due med grønne asparges & ramsløg 265,-
Deleretter:
(Anbefales til 2-4 personer)
Dampet Vesterhavs pighvar med dagens grønne udvalg & cremet sauce – Dagspris
Tomahawk steak med dagens grønne udvalg & sauce – Dagspris
Desserter
Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.
Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.
Rabarber, jordbær, pistacie & lavendel 110 kr.
’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’

