Skip to main content

Aftenmenu

Velkommen til vores aftenunivers, hvor vi inviterer dig til at nyde sæsonbaserede menuer samt muligheden for a la carte. Hos os ønsker vi at understrege, at spise ude ikke skal føles påtvunget, men derimod som en behagelig og ekstraordinære oplevelse.

Vores filosofi er baseret på lokale råvarer krydret med asiatiske smagsnuancer og franske teknikker.

Om aftenen kan du forvente en smagsoplevelse, der balancerer mellem det velkendte og det overraskende, hvor hver bid fortæller en historie om passion og omhu for madlavning. Vores mål er at skabe en stemning, hvor du kan slappe af, nyde godt selskab og lade dig forkæle med kulinariske nydelser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med gode smagsoplevelser og mindeværdige øjeblikke. Velkommen til vores kulinariske univers, hvor hver bid er en rejse værd.

Tasting Prestige menu

Oplev vores kulinariske mesterværk med vores Prestige Tasting menu.
Glæd dig til en sublim oplevelse.

Snacks

Ægget kom først

Vildt & sennep

jordsok og karamelliseret løg 

Nori ’’egg toast’’

Maki

Crispy Ebi

Hummer tempura

Blæksprutte noodles 

Hamachi zosui

Østers Gari style

Retterne

Sandart med kimchi & muslinger 

Hummer Sambal

BBQ pighvar med kål og ponzu 

Wagyu A4 med wasabi & æggeblomme

And a la Henry William

Æble med vanilje & karamel

Stiller & Bach og Nurup overrasker

Pris pr. person 1600,-

Vinmenu 1250,-
Saftmenu 650,-
Flexmenu 925,- (mix mellem vine & safte)
Lux vinmenu 1800,-

Tasting Menu

Lad dig forføre af vores særligt udvalgte retter, der afspejler vores kulinariske passion og kreativitet.

Reservér dit bord nu og nyd en smagsfuld rejse gennem vores kulinariske univers

Snacks

Ægget kom først

Vildt & sennep

Nori ’’egg toast’’

Hummer tempura

Maki

Hamachi zosui

Retter

BBQ pighvar med broccoli & citrongræs

Grillet And a la Henry

Æbler fra Anhøj med vanilje & timut peber

Pris pr. person 625,-
Vinmenu 625,- (4 glas vin)
Saftmenu 450,- (4 glas)
OBS: Ved specialkost venligst kontakt restauranten inden ankomst.

A la carte

Snacks

Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.

Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.

Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.

Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.

Lucque Oliven 40 kr.

Saltede nødder 35 kr.

Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 110 kr.

Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.

Caviar fra Kevin Hatting – Antonius

50 g. Antonius caviar Baerii 6* 900,-

50 g. Antonius caviar Oscietra 5* 1100,-

50 g. Antonius caviar Oscietra 6* 1200, –

125g Antonius caviar baerii 6*   1700,-

125g Antonius caviar oscietra 5* 2100,-

Caviar smagning smag alle 3 slags Antonius caviar 350,-

Foretter

Sashimi af hamachi fra Hanstholm 180 kr.

Spicy hummersalat 140 kr.

Dagens salat 140 kr.

Større retter

Smør stegt pighvar dagens grønne tilgang
285 kr.

Dagens udvalg af Storskovens grønt 180 kr.

Grillet And a la Henry William 285 kr.

Grillet hel pighvar med dagens grønne tilgang og cremet sauce 825 kr. 

Tomahawk steak med dagens grønne tilgang fra storskoven dagspris (min 1 kg)

Desserter

Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.

Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.

Æbler fra Anhøj med vanilje & Timut 95 kr.

’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’