Aftenmenu
Velkommen til vores aftenunivers, hvor vi inviterer dig til at nyde sæsonbaserede menuer samt muligheden for a la carte. Hos os ønsker vi at understrege, at spise ude ikke skal føles påtvunget, men derimod som en behagelig og ekstraordinære oplevelse.
Vores filosofi er baseret på lokale råvarer krydret med asiatiske smagsnuancer og franske teknikker.
Om aftenen kan du forvente en smagsoplevelse, der balancerer mellem det velkendte og det overraskende, hvor hver bid fortæller en historie om passion og omhu for madlavning. Vores mål er at skabe en stemning, hvor du kan slappe af, nyde godt selskab og lade dig forkæle med kulinariske nydelser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med gode smagsoplevelser og mindeværdige øjeblikke. Velkommen til vores kulinariske univers, hvor hver bid er en rejse værd.
Tasting Prestige menu
Oplev vores kulinariske mesterværk med vores Prestige Tasting menu.
Glæd dig til en sublim oplevelse.
OBS ”der tages ikke hensyn til allergener på denne menu”
Snacks
Dagens høst
Vildt & sennep
Nori ’’egg toast’’
Maki
Crispy Ebi
Kammusling & caviar
Nigiri
Kimchi Maki
Blæksprutte
Hiramasa zosui
Østers
Retterne
Grillet fisk med tosazu beurre blanc & vintergrønt
Chawanmushi med sherry & trøffel
Grillet dådyr med sechuan peber & røget oksemarv
Kærnemælks sorbet med brunet smør & ingefær
Søren Stiller & Nurup overrasker i det søde kaffehjørne
Pris pr. person 1600,-
Vinmenu 1250,-
Saftmenu 650,-
Flexmenu 925,- (mix mellem vine & safte)
Lux flexmenu 1125,- /mix af lux vine & safte)
Lux klassisk vinmenu 1800,-
Tasting Menu
Lad dig forføre af vores særligt udvalgte retter, der afspejler vores kulinariske passion og kreativitet.
Reservér dit bord nu og nyd en smagsfuld rejse gennem vores kulinariske univers
Snacks
Dagens høst
Vildt & sennep
Nori ’’egg toast’’
Maki
Nigiri
Hiramasa zosui
Retter
Grillet fisk med tozazu beurre blanc & vintergrønt
Grillet dådyr med sechuan peber & røget oksemarv
Kærnemælks sorbet med brunet smør & ingefær
Pris pr. person 625,-
Vinmenu 625,- (4 glas vin)
Flexmenu 505,-
Saftmenu 450,- (4 glas)
OBS: Ved specialkost venligst kontakt restauranten inden ankomst.
A la carte
Snacks
Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.
Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.
Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.
Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.
Lucque Oliven 40 kr.
Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 110 kr.
Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr.
Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.
Caviar fra Kevin Hatting – Antonius
30 g. Antonius caviar Baerii 6* 500,-
30 g. Antonius caviar Oscietra 5* 610,-
50 g. Antonius caviar Oscietra 6* 1100, –
125g Antonius caviar oscietra 5* 2500,-
125g Antonius caviar oscietra 6* 2800,-
Caviar smagning smag alle 3 slags Antonius caviar 350,-
Mindre retter
Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.
Dagens salat 140 kr.
Større retter
Stegt fisk med dagens grønne tilgang 285 kr.
Dagens udvalg af grøntsager 180 kr.
Grillet vildt med sechuan peber & oksemarv 285 kr.
Deleretter:
(Anbefales til 2-4 personer)
Hvidvinsdampet fisk med dagens grønne tilgang og cremet sauce – Dagspris
Tomahawk steak med dagens grønne tilgang og sauce – Dagspris
Desserter
Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.
Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.
Kærnemælks sorbet med brunet smør & ingefær 110 kr.
’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’