Frokostmenuen 385 kr.
Tatar med sprødt og spæde salater 150 kr.
Snacks
Gillardeau Østers naturel pr. stk. 50 kr.
Gillardeau Østers med garniture pr. stk. 55 kr.
Dusin Gillardeau østers naturel 570 kr.
Dusin Gillardeau østers med garniture 640 kr.
Croissant toast med Coppa & Gammelknas 60 kr.
Grillet fladbrød a la Bach & Nurup 110 kr.
Bach & Nurup’s grillet fladbrød med caviar 200 kr.
Puffet Rokkedahl kyllingechips med sort trøffel creme 40 kr.
Caviar
30g. N25 Hybrid 930 kr.
30g. N25 Kaluga 1200 kr.
50g. Baerii 6* 850 kr.
50g. Oscietra 5* 1000 kr.
50g. Oscietra 6* 1150 kr.
125g. Baerii 5* 1900kr.
125g. Oscietra 5* 2500 kr.
125g. Oscietra 6* 2800 kr.
Caviar tasting 350 kr.
Caviar tasting 500 kr.
Mindre retter
Sashimi af hiramasa fra Hanstholm 180 kr.
Japansk Wagyu A5 carpaccio med lime & jalapeno 180 kr.
Større retter
Stegt Vesterhavs pighvar med tosazu beurre blanc & ærter & 295 kr.
Sæsonens grønne servering & 180 kr.
Grillet Limfjords hummer med krydret hummerbisque og nye kartofler & cremet sauce 325 kr.
Grillet Imperial due med rødvin og nye kartofler 285,-
Deleretter:
(Anbefales til 2-4 personer)
Dampet Vesterhavs pighvar med grønt & cremet sauce – Dagspris
Tomahawk steak med grønt & sauce – Dagspris
Desserter
Udvalg af de bedste oste fra ind og udland med garniture 195 kr.
Søren Stiller & Bach og Nurup overrasker i det søde 95 kr.
Jordbær med lavendel & roser 110 kr.
’’Ved allergener venligst spørg tjeneren for yderligere informationer’’